100% רכיבים טבעיים

100% רכיבים טבעיים

מוצרי חלב ויוגורט הם מזונות המלווים את האדם מהרגע שבו למד לייצר את מזונותיו מחומרי הגלם שהיו ברשותו. במרוצת השנים, היוגורט עבר שינויים ושדרוגים רבים וכיום אנחנו מכירים אותו טבעי, באחוזי שומן שונים, עם פרי או קציפת פרי, עם תוספות מפתיעות ועוד.

אנו ב Muller זוכרים את מורשת היוגורט, היותו מזון בסיסי וטבעי ולכן בעזרת הטכנולוגיה אנו מיצרים מוצרים נפלאים מחומרי גלם משובחים: חלב, פירות ועוד.

shutterstock_112729018-800

למה אנו מתכוונים בסימון “100% רכיבים טבעיים”?

כדי שמוצר מזון יישא את הסימון “מרכיבים טבעיים בלבד”, כל מרכיביו צריכים לעמוד בדרישות התקן של מכון התקנים הישראלי לכינוי “רכיב טבעי”. רכיב טבעי חייב להיות מופק ממזון טבעי ומותר שיעבור תהליכי יצור מסוימים בלבד. כאלו שאינם גורמים לשינוי כימי.

היוגורט הלבן שלנו, Muller Natural עם 1.7% או 2.8% שומן הוא היוגורט היחיד המיוצר מ- 100% רכיבים טבעיים אשר עומדים בדרישות התקן הישראלי. למשל הסידן שלנו מגיע מהחלב בלבד ולא ממקור סינטטי.