ארטיק מולר בציפוי שוקולד לבן

השוקולד הלבן מתאים לארטיק הפירות הזה כמו כפפה ליד. זהו לא עוד שלגון ביתי שגרתי, והכי כיף שאפשר פשוט להוציא אותו מהמקפיא כשהטמפרטורות בחוץ עולות.

  • זמן עבודה 15 דקות
  • זמן הכנה 6 שעות
  • כמות מנות 4 ארטיקים
  • רמת קושי קל
1.

אופן הכנת הארטיקים:

2.

מערבבים את היוגורט בגביע

3.

מוזגים לתבנית סיליקון ליצירת שלגונים

4.

מוסיפים מקלות ארטיק ומניילנים

5.

מקפיאים למשך 6 שעות לפחות (רצוי למשך הלילה)

6.

אופן הכנת הציפוי :

7.

מחממים בקערה מתאימה למיקרוגל את השוקולד הלבן יחד עם שמן הקוקוס למשך כשתי דקות בפולסים של חצי דקה

8.

מערבבים עד לקבלת מסה חלקה

9.

מוזגים את השוקולד המומס לכוס

10.

מוציאים את הארטיק מולר הקפוא מן התבנית וטובלים בשוקולד המומס.

 

 

בתיאבון,
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

שתף
Müller Natural מ- 100% רכיבים טבעיים, 1.7%
קנה עכשיו »
מגוון קופונים
מגוון קופונים להתנסות במוצרי מולר
ללקופונים שלנו >>