מחממים תנור לחום של 190 מעלות צלזיוס
מבחוץ הן ניראות כמו עוד לחמניות – עד שנותנים ביס ומגלים טעמים עשירים של גבינה ויוגורט. לחמניות ברזילאיות שהולכות נהדר עם מטבלים פיקנטיים.
מחממים תנור לחום של 190 מעלות צלזיוס
(במקביל) מחממים בסיר קטן את החלב ושמן הזית.
מכניסים את קמח הטפיוקה למיקסר עם וו גיטרה
מוסיפים את החלב החם למיקסר ומערבבים היטב
מחכים מעט בכדי שהעיסה תתקרר ומוסיפים פנימה את הביצים
מערבבים היטב עד שהעיסה אחידה וחלקה
מוסיפים את הגבינה והמלח ומאחדים למסה
יוצרים בידיים (רטובות) יוצרים כדורים ומניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה (ניתן גם ליצוק את הבלילה לתבנית שקעים מסיליקון)
אופים במשך כ- 25 דקות או עד שהלחמניות זהובות למראה וקשיחות למגע
מצננים ונהנים
ניתן להגיש עם מטבל סלסה פיקנטי או כל ממרח אהוב אחר.
בתיאבון,
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.