מולר קרקר'ס

חברו הטוב ביותר של המטבל: קרקר יוגורט קצת מתקתק, קצת מלוח. מומלץ כנשנוש או בליווי ממרח.

  • זמן עבודה 20 דקות
  • זמן הכנה 4.4 שעות
  • כמות מנות כ- 40 יחידות
  • רמת קושי בינוני
1.

מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, המלח והשמיר המיובש

2.

מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים עד לקבלת מרקם פירורי

3.

מוסיפים את היוגורט ומערבבים לקבלת בצק אחיד

4.

מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח במקום חמים למשך 4 שעות לפחות

5.

מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות צלזיוס

6.

מחלקים את הבצק ל-4 כדורים

7.

מרדדים על משטח מקומח כל כדור בצק לעובי דק מאוד של כ-20 מ"מ

8.

מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בחמאה המומסת

9.

חורצים את הבצק בעזרת מזלג וחותכים אותו לריבועים קטנים

10.

אופים את הקרקרים במשך כ- 6 עד 8 דקות ומוציאים לקירור בחוץ.

11.

ניתן לאחסן לאחר קירור בכלי אטום עד כשבועיים.

 

בתיאבון,
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

שתף
Müller Natural מ- 100% רכיבים טבעיים, 1.7%
קנה עכשיו »
מגוון קופונים
מגוון קופונים להתנסות במוצרי מולר
ללקופונים שלנו >>