מוקפץ זוקיני ושעועית בתוספת יוגורט נענע

שעועית וזוקיני מוקפצים, עם טוויסט מרענן של יוגורט נענע. ארוחת צוהריים קלילה וצמחונית.

  • זמן עבודה 13 דקות
  • זמן הכנה 7 דקות
  • כמות מנות 4 סועדים
  • רמת קושי קל
1.

 אופן הכנת המוקפץ:

2.

מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים בצל סגול ומטגנים עד להזהבה

3.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומקפיצים על להבה גבוהה לעוד כ- 5 דקות

4.

מתבלים ומעבירים לצלחת הגשה

5.

אופן הכנה רוטב היוגורט:

6.

מערבבים יחד את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד

7.

מוזגים את רוטב יוגורט מעל המוקפץ ומגישים

8.

לקישוט ניתן להוסיף מעט עלי נענע שטופים

 

 

בתיאבון,
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

שתף
Müller Natural מ- 100% רכיבים טבעיים, 1.7%
קנה עכשיו »
מגוון קופונים
מגוון קופונים להתנסות במוצרי מולר
ללקופונים שלנו >>