מרק גספצ'ו לבן

המרק הספרדי מאמץ אליו יוגורט, שקדים ו…חלה. במרקם סמיך ובקרירות האופיינית – זו אופציה נהדרת לארוחת קיץ.

  • זמן עבודה 10 דקות
  • זמן הכנה 30 דקות
  • כמות מנות 4 סועדים
  • רמת קושי בינוני
1.

מוסיפים לבלנדר עובד (באופן רציף) את המרכיבים לפי סדר הופעתם במתכון עד לקבלת מרקם אחיד וחלק

2.

מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לקערת הגשה

3.

מסדרים מעל הגספצ'ו את עלי המיקרו הירוקים ומטפטפים מעט שמן זית.

בתיאבון,
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

שתף
Müller Natural מ- 100% רכיבים טבעיים, 1.7%
קנה עכשיו »
מגוון קופונים
מגוון קופונים להתנסות במוצרי מולר
ללקופונים שלנו >>