עוגת יוגורט ופצפוצי שוקולד

אם נדמה לנו שפצפוצי השוקולד כאן רק בשביל לקשט את העוגה, בביס הראשון נגלה שבפנים מסתתרים להם עוד פצפוצים. עוגה בחושה יפה – וטעימה במיוחד.

  • זמן עבודה 20 דקות
  • זמן הכנה 40 דקות
  • כמות מנות בהתאם לפריסה
  • רמת קושי בינוני
1.

אופן הכנת הזיגוג :

2.

מערבבים בקערה בהדרגה את אבקת הסוכר עם החלב עד שמתקבלת מסה מבריקה וסמיכה מאוד הניתנת לזילוף.

3.

אופן הכנת העוגה:

4.

מערבבים במיקסר עם מטרפה את היוגורט, השמן והסוכר.

5.

מוסיפים את תמצית הוניל , הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

6.

מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

7.

מוסיפים מחצית מפצפוצי השוקולד ומערבבים לאט להטמעה במסה.

8.

מעבירים את התערובת לתבנית קוגלהוף משומנת ומקומחת קלות.

9.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות  במשך 40 דקות.

10.

מקררים מעט, מחלצים את העוגה מהתבנית ומצפים בזיגוג הסוכר.

11.

מקשטים ביתרת פצפוצי השוקולד.

 

בתיאבון,
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

 

שתף
Müller Natural מ- 100% רכיבים טבעיים, 1.7%
קנה עכשיו »
מגוון קופונים
מגוון קופונים להתנסות במוצרי מולר
ללקופונים שלנו >>