פילה דג מוסר ברוטב יוגורט

דג המוסר העסיסי מקבל תוספת חמצמצה לטעמו העדין: עם רוטב יוגורט בתיבול נענע, סומק וקארי.

  • זמן עבודה 10 דקות
  • זמן הכנה 10 דקות
  • כמות מנות מנה אחת
  • רמת קושי קל
1.

מרפדים תבנית עם נייר אפיה ומניחים את הדג

2.

מורחים את הדג משני צדיו בשמן זית ומתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס

3.

אופים בתנור שחומם מראש לחום של כ- 200 מעלות צלזיוס למשך כ- 5 דקות

4.

(במקביל) מערבבים בקערה את כל מרכיבי רוטב היוגורט עד קבלת רוטב אחיד

5.

מוציאים את התבנית מהתנור, יוצקים את רוטב היוגורט ואופים כ- 4 דקות נוספות

6.

מעבירים את הדג לצלחת הגשה ומשלימים מעט טפטופי שמן זית וסומק.

בתיאבון,
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

שתף
Müller Natural מ- 100% רכיבים טבעיים, 1.7%
קנה עכשיו »
מגוון קופונים
מגוון קופונים להתנסות במוצרי מולר
ללקופונים שלנו >>