פיש אנד צ'יפס

מנת הרחוב הפופולארית מגיעה הביתה: ברבוניות מטוגנות ופריכות, ולצידן תפוחי אדמה קריספיים ורוטב ראנץ'.

  • זמן עבודה 30 דקות
  • זמן הכנה 3 שעות
  • כמות מנות 7 סועדים
  • רמת קושי בינוני
1.

אופן הכנת הדגים:

2.

מערבבים בקערה את גביע המולר יחד עם התבלינים, מיץ הלימון וגרידת הלימון

3.

מכניסים לבלילת היוגורט את הדגים, עוטפים את הקערה ומשרים למשך כשלוש שעות במקרר

4.

מערבבים בקערה נפרדת את אבקת הטמפורה עם הסודה ומתבלים אותה במעט מלח ופלפל שחור

5.

מחממים מחבת עם שמן רדוד בחום בינוני-גבוה

6.

טובלים היטב כל פילה ברבוניה בתערובת הטמפורה ומכניסים בזהירות לשמן לטיגון משני הצדדים עד להשחמה וקבלת מרקם פריך

7.

מניחים על צלחת עם נייר סופג

8.

אופן הכנת תפוחי אדמה קריספים :

9.

מבשלים את פרוסות תפוח האדמה בסיר עם מים קרים עד לריכוך כמעט מלא ומניחים על נייר סופג

10.

מצפים את תפוחי האדמה עם בלילת הטמפורה ומכניסים לטיגון בשמן שחומם לטמפרטורה של 185 מעלות, עד להזהבה

11.

מעבירים לצלחת עם נייר סופג וממליחים קלות

12.

אופן הכנת רוטב ראנץ' :

13.

מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב לקבלת מרקם אחיד וחלק ומשלימים תיבול של מלח ופלפל שחור טחון.

בתיאבון,
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

שתף
Müller Natural מ- 100% רכיבים טבעיים, 1.7%
קנה עכשיו »
מגוון קופונים
מגוון קופונים להתנסות במוצרי מולר
ללקופונים שלנו >>