קאנל יוגורט וסולת

הגרסה המתוקה של הקובה: קאנל יוגורט עם סולת. קינוח עשיר עם מילוי נימוח, ציפוי מתקתק ותוספת פיסטוק מעל. לא בטוח שאפשר להסתפק רק בקאנל אחד…

  • זמן עבודה 15 דקות
  • זמן הכנה שעה
  • כמות מנות 10-12 יחידות
  • רמת קושי בינוני
1.

אופן הכנת מי הסוכר:

2.

מרתיחים את הסוכר עם המים ומי הוורדים על להבה בינונית

3.

כאשר הסוכר נמס מורידים מהגז ומניחים בצד

4.

אופן הכנת הבלילה:

5.

מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה

6.

מניחים בקירור למשך כשעה

7.

מחממים סיר עם שמן עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס

8.

יוצרים קאנלים (כופתאות בצורה אובלית מחודדות בצדדים) עם 2 כפות ומטגנים עד להזהבה

9.

מוציאים ומניחים על נייר סופג

10.

טובלים את הקנאלים במי הסוכר ומעבירים לצלחת הגשה

11.

• לפני ההגשה, ניתן לפזר מעט פיסטוקים קלויים מעל
• המלצת השף : לפני הטיגון, ניתן למלא את הקאנל בריבה מכל טעם.

 

 

בתיאבון,
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

שתף
Müller Natural מ- 100% רכיבים טבעיים, 1.7%
קנה עכשיו »
מגוון קופונים
מגוון קופונים להתנסות במוצרי מולר
ללקופונים שלנו >>