הגרסה המתוקה של הקובה: קאנל יוגורט עם סולת. קינוח עשיר עם מילוי נימוח, ציפוי מתקתק ותוספת פיסטוק מעל. לא בטוח שאפשר להסתפק רק בקאנל אחד…
מרתיחים את הסוכר עם המים ומי הוורדים על להבה בינונית
כאשר הסוכר נמס מורידים מהגז ומניחים בצד
מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה
מניחים בקירור למשך כשעה
מחממים סיר עם שמן עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס
יוצרים קאנלים (כופתאות בצורה אובלית מחודדות בצדדים) עם 2 כפות ומטגנים עד להזהבה
מוציאים ומניחים על נייר סופג
טובלים את הקנאלים במי הסוכר ומעבירים לצלחת הגשה
• לפני ההגשה, ניתן לפזר מעט פיסטוקים קלויים מעל
• המלצת השף : לפני הטיגון, ניתן למלא את הקאנל בריבה מכל טעם.
בתיאבון,
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.