קראנץ פיתה עם ציזיקי מולר

יאסו! מנה ים תיכונית עם פיתות פריכות ומתובלות

  • זמן עבודה 10 דקות
  • זמן הכנה 10 דקות
  • כמות מנות 4 סועדים
  • רמת קושי קל
1.

אופן הכנת הפיתות :

2.

מחממים תנור לחום של כ- 180 מעלות צלזיוס

3.

מערבבים את רצועות הפיתות עם יתר המרכיבים, מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור עד להזהבה

4.

אופן הכנת הציזיקי:

5.

מערבבים היטב את כל מרכיבי הציזיקי בקערה עד לקבלת תערובת אחידה ומתבלים לפי הטעם

6.

מסדרים בצלחת הגשה את הקראנץ פיתה ובצלוחית ליד את הציזיקי.

 

 

בתיאבון,
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.

שתף
Müller Natural מ- 100% רכיבים טבעיים, 1.7%
קנה עכשיו »
מגוון קופונים
מגוון קופונים להתנסות במוצרי מולר
ללקופונים שלנו >>